Известие

Collapse
No announcement yet.

Увеличаване на конски сили?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Увеличаване на конски сили?

Колко пари излиза това и до колко е възможно да се качат? ( Говорим за Алфа 156 1.9 ЖТД)

ми в зависимост от парите всичко е възможно.

Погледни на www.digitaltuning.bg да видиш какво дават за твоята кола.

От там на татък ако искаш още вече стават по-скъпи следващите коне....но за повече хора само "чип" оправя нещата....с допълнителните 33коня и 70-80НМ въртящ момент. Разлика има и то голяма.

Ако имаш въпроси питай не се притеснявай, за това сме тук да отговаряме и помагаме.
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Погледнах там, ама само със 30 коня ли може...Какви други варианти има за увеличаването им освен чип тунинга? Не, че мисля сега да правя това, но за бъдеще ми е интересно. Нов шофьор съм и се интересувам.

Comment

На 1.9 си е даже много добре!

Ако ти се изкача с още няколко хилки може и малко повече.

Comment

Първоначално публикувано от Connor
          Погледнах там, ама само със 30 коня ли може...Какви други варианти има за увеличаването им освен чип тунинга? Не, че мисля сега да правя това, но за бъдеще ми е интересно. Нов шофьор съм и се интересувам.

Ми колега всичко е възможно, приготви си едно 5 000-10 000лв. и може и още много да я направиш
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Connor
            Бате не ставай нагъл 30% не е малко.

Comment

Е не ставам нагъл просто се интересувам

Comment

Ми вземи си 2.4 и ги направи 170-185 Другото е 1 хубава изпускателна система от началото до края и се дигат до към 10 коня май та ети 1 50 коня на цена към 4000 май за ремусче и чип
                Lancia Lybra 2.4jtd 2002 Intensa
                Fiat Marea TD100 hlx 97

Comment

Зависи колко пари си готов да дадеш може дори 1000 коня да стане, но това само за броени километри Оточни с колко искаш да увеличиш мощността и може да разбереш какво да пипнеш по колата
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

Ами има и чипове по 200 лева и обещават 40 к.с. отгоре, поне тага гледам в нета, не, че бих си купил от тях ма гледам ,че има

Comment

mitaka_cs1991 ми да кажем от 105 до 150-180. Какво искаш да кажеш за броени километри?

Comment

С увеличаване на мощността се увеличава износването на целия мотор Не казвам че не трябва да се правят такива манипулации, но доста ще се озори твоя мотор докато достигне желаната мощ, защото са нужни много промени според мен
                        и делта

Comment

Е не е, като да замине за 2-3 години, нали?

Comment

Приемлив вариант е наистина digital tuning 30к.с. не са малко прибавени към 105, а и е добре да се започне с промяна в компютъра на колата, защото ако започнеш от механиката рискуваш да ти се увеличи драстично разхода заради несъответствие в работните режими.Тоест чип тунинг слагай ако ти е зор да вдигаш мощността Твоя мотор е изцяло подчинен на компютъра и той е причината колата да вади задоволителните 105 к.с.Започни с промени по него
                            и делта

Comment

Май да се откажа. Всичко много разочароващо звучи... Малко конски сили, а много пари и съкращаване на живота на двигателя....

P.S. petko дай и аз да видя тоя сайт който казваш, че за 200 лв. вдигало с 40?

Comment

Working...
                              X